Knekkekjeks 2016-05-28 12. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 50 g havregryn 50 g havremel 20 g solsikkefrø 20 g linfrø 10 g sesamfrø en klype salt 1/2 ts kanel 2 dl vann. Supergode, sunne, uten gluten og ca 78 kcal per kjeks. 50 g havregryn 50 g havremel 20 g solsikkefrø 20 g linfrø 10 g sesamfrø en klype salt 1/2 ts kanel
havregryn nok til en klissete deig. Derfor har jeg sverget til myke hjemmelagde havrekjeks som turmat, pausemat, frokost og kvelds - ja og litt mer og sikkert
Start med crumblen med havregryn, smør og rørsukker. Super digge knekkebrød kjeks med rug og kjerner, som er en god erstatning til ostebordet, til forrett,
Mer som en deig til kjeks eller småkaker. Linfrø 50 gram. Havregryn 50 gram. Da vi dro til bømlo tenkte jeg at jeg skulle gjøre meg selv en tjeneste og velge en kjapp men sunn løsning så jeg kjøpte inn på proteinbarer fra Fedon Lindberg de var ikke veldig gunstige for magen
De ble knasende sprøe og lekre disse knekkebrødene, masse godt å tygge på, godt bare å spise som en kjeks, men kjempegodt med ost, eller med smøreost og en eplebit