Kje temperatur oppskrifter

Langtidsstekt kjelår

Langtidsstekt kjelår

I år tenkte jeg at jeg skulle prøve meg på noe annet enn det tradisjonelle lammelåret, og jeg prøvde derfor kje for første gang
Tilbakeblikk - Restaurant Sant Pau - 18. februar 2011

Tilbakeblikk - Restaurant Sant Pau - 18. februar 2011

Dette er litt som kje vs sau, spegris vs purke. Frisk temperatur, det var tross alt februar, men likevel en fantastisk avslutning på kvelden

Yummy geit er superkjøtt!

Kje i gryte. Når temperaturen viser rundt 65C, tar du det ut og lar hvile et kvarter til tjue minutter før servering

Langstekt kjeribbe – kje din vilje…

stek til det får en kjernetemperatur rundt ca. Mye fin ørret ble det, som jeg fikk smake på, men også deilig kjeribbe, som han kom over på tur hjem til hytta, da han passerte Rukkedalen og fant et koselig landhandleri

Langstekt lår av kje

Brun rundt på alle kanter , senk temperaturen og tilsett hvitløk, timian og alt smøret. Server sausen til kjelår i skiver , poteter og grønnsaker

Spekepølse etter gammal metode

Ettersom dette er ein relativt tidkrevjande metode som avheng mykje av både kjøttkvalitet, grunnarbeid og ikkje minst miljøet under lagring (av kjøtdeiga), røyking og speking, tilrår Magnhild at du lagar deg ein liten logg der du skriv ned kva du har gjort undervegs, og noterer kor mykje salt du brukte, kor lenge du røykte og kva temperatur og fukt spekinga gjekk føre seg under

Delas Freres

Smakene sitter kanskje litt kort i, men frukten er ren og klar er modne men rene frukter dempet syrlighet og en superfin balanse
Anselma Langhe Nebbiolo 2012

Anselma Langhe Nebbiolo 2012

I kjelleren, under restauranten, produseres vinene så klassisk som overhodet mulig. smaksnotater Vinen har en saftig og kjølig frukt på duft som også gjenkjennes på smak
Segni di Langa Greta Barbera d’Alba 2015

Segni di Langa Greta Barbera d’Alba 2015

Dette er en perfekt matvin til retter som Wagyu (Kobe) Entrecot eller kje/lammegryte. Hans første 3 årganger ble vinifisert hos den ikke ukjente, Federico Scarzello. Mosten får 20 dagers skinnkontakt på ståltanker med en temperatur på omtrent 22° C mens den malolaktiske fermenteringen skjer på eikefat. Drikkes best med en temperatur på 16-17º C