Uten purreløken sitter du igjen med en vassen dårlig kopi av hva som kunne vært ukas kanskje beste middag (i tillegg til den sunneste) Her kan du ved enkle grep gjøre kjøttsuppa til grønnsakssuppe også, det eneste du trenger å gjøre er å kutte ut kjøttet
Smak til medsalt og pepper. salt og pepper. Ta opp kjøttetmed en hullsleiv. Det er ikke mye som smaker bedre om høsten enn en deilig suppe med høstens grønnsaker
Kjøttsuppe i Crock- pot. Når jeg laget saltkjøtt og kålstappe på feittirsdagen forrige uke så kokte jeg litt ekstra salt svinebog med tanke på å lage lapskaus
Fordelen var at det som skulle brunes ble mer håndterlig, og resten kunne kokes kraft på, og dermed bli til den kjøttsuppen oppskriften sier skal tilsettes etter hvert
Kjøttsuppe, hønsefrikassé eller gammeldags kyllingsuppe for eksempel, det er skikkelig god mat, rik på lettfordøyelige proteiner, med masse velsmak og helt uten kunstige tilsetningsstoffer som posene med halvfabrikata er fylt av - det meste av innholdet i disse posene er jo mer eller mindre vellykkede etterligninger av naturlig kraft
Og til slutt hjemmelaget kjøttsuppe av lam (høst mat for meg). hjemmelaget lavkarbo spagetti med hjemmelaget kjøttkaker (kjøtt er ikke lenger i mitt daglig kosthold, kun om høsten og jul – fårikål og ribbe
Smak til medsalt og pepper. Jeg serverer kjøttet oppdelt i terninger oppi suppa, ikke suppe for seg og kjøttet for seg, i skiver med kokte poteter og løksaus, som jeg ser mange gjør