Kjøttkaker med kålstuing oppskrifter

Kjøttkaker i brun saus med kålstuing !

Kjøttkaker i brun saus med kålstuing !

Kjøttkaker går vel aldri helt av moten. Det finnes så mye gode, spennende og nye retter og ingredienser, men en kjøttkakemiddag med herlig kremet kålstuing og hjemmelaget brun saus kan ingen takke nei til
Kjøttkaker i brun saus med kålstuing

Kjøttkaker i brun saus med kålstuing

Maten nærmer seg ferdig og det er på tide å gjøre seg ferdig medkålstuingen. Start med kjøttkakene. Bland forsiktig inn den kokte rødkålen og varm opp kålstuingen
Kålstuing

Kålstuing

I går blogget vi om kjøttkaker. Kok det en liten stund i en kjele med vann og salt. I dag kommer tilbehøret – kålstuing

Hjemmelaget kålstuing

til kjøttkaker, pølseretter eller retter av røkt kjøtt. Spe med kokekraft fra kålen og melk, til du får en litt tykk hvit saus
Kjøttkaker i brun saus

Kjøttkaker i brun saus

Vi serverte med gulerøtter, brokkoli og kålstuing. Vær oppmerksom på at johannesbrødkjernemelet gjør at blandingen blir ganske tykk etterhvert som det koker, så du må nok spe mer med vann enn det du er vant til fra vanlig saus
Kjøttkaker

Kjøttkaker

Serveres med poteter, ertestuing, kålstuing, sennep eller akkurat hva du vil. Jeg husker de svære grytene medfabrikkjøttkaker i studentkantinen
KJØTTKAKER SOM MAN FÅR DET I NORD-AFRIKA

KJØTTKAKER SOM MAN FÅR DET I NORD-AFRIKA

Dette er en måte å krydre kjøttkaker på som vi bruker ganske ofte, men gjør ikke den feilen å bruke brun saus og erter/kålstuing til dette
Kjøttkaker

Kjøttkaker

Kålstuing. God norsk tradisjonsmat. Kjøttkaker. Brun saus. Poterer
kjøttkaker with a twist

kjøttkaker with a twist

Jeg tok meg litt friheter med denne nasjonalskatten, og lagde en litt annereldes variant. Vanligvis akkompagnert av brun saus, poteter og erte- eller kålstuing