Kjøttkaker med brun saus og kålstuing oppskrifter

Kjøttkaker i brun saus med kålstuing !

Kjøttkaker i brun saus med kålstuing !

Det finnes så mye gode, spennende og nye retter og ingredienser, men en kjøttkakemiddag med herlig kremet kålstuingog hjemmelaget brunsaus kan ingen takke nei til
Kjøttkaker i brun saus

Kjøttkaker i brun saus

Vi serverte med gulerøtter, brokkoli ogkålstuing. Ha i en halv buljongterning og smak til med pepper og evt salt
Kjøttkaker av kylling med kålstuing ஜ

Kjøttkaker av kylling med kålstuing ஜ

Serverer dem i god brunsaus, med kokte poteter, hjemmelaget kålstuingog tyttebær. Brunsaus. Tilsett soyasausog laurbærblad og la sausen trekke i ca
KJØTTKAKER SOM MAN FÅR DET I NORD-AFRIKA

KJØTTKAKER SOM MAN FÅR DET I NORD-AFRIKA

Dette er en måte å krydre kjøttkaker på som vi bruker ganske ofte, men gjør ikke den feilen å bruke brunsausogerter/kålstuing til dette
Kjøttkaker

Kjøttkaker

Brunsaus. Kålstuing. God norsk tradisjonsmat. Kjøttkaker. Poterer
kjøttkaker with a twist

kjøttkaker with a twist

Jeg tok meg litt friheter med denne nasjonalskatten, og lagde en litt annereldes variant. Vanligvis akkompagnert av brunsaus, poteter og erte- eller kålstuing
Benløse fugler med kålstuing

Benløse fugler med kålstuing

Server fuglene med kokte poteter, brunsaus, kålstuingog tyttebær. Ha gjerne fuglene oppi sammen medbrunsaus
Lukas yndlingskjøttkaker

Lukas yndlingskjøttkaker

Oppskriften sa ikke noe om tilbehør og sånt så derfor serverte jeg dem på norsk medkålstuing, kokte poteter ogbrunsaus
Retro ukemeny fra 60-70' tallet ♥

Retro ukemeny fra 60-70' tallet ♥

Kjøttkakermedkålstuing. Kjøttkaker går vel aldri helt av moten. Det finnes så mye gode, spennende og nye retter og ingredienser, men en kjøttkakemiddag med herlig kremet kålstuingog hjemmelaget brunsaus kan ingen takke nei til

Kjøttkaker i brun saus

Server med kokte poteter og rørte tyttebær. Kjøttdeig og melk/ vann bør være kaldt for best resultat. Kålstuing
Grove kjøttkaker med saus og potet

Grove kjøttkaker med saus og potet

Form farsen til runde kaker og stek dem i smør/margarin i varm panne til de er gjennomstekteLag brunsausog la kakene trekke i sausen i ca
Kjøttkaker med kålstuing

Kjøttkaker med kålstuing

Server sammen med poteter ogbrunsaus. - Lag brunsaus, og ha kjøttkakene oppi denne så fort de begynner å bli ferdige