Kjøttkaker går vel aldri helt av moten. Kjøttkaker. Det finnes så mye gode, spennende og nye retter og ingredienser, men en kjøttkakemiddag med herlig kremet kålstuing og hjemmelaget brunsaus kan ingen takke neitil
Kjøttkakeribrunsaus toppet med finhakketbladpersille. Hemmelighetenliggerisausen og for å få optimal smak og unngå at den blir brent under bruning krever dette tid
Etter å ha sett et utall TV-reklamer har vi gått tilinnkjøp av Stabburets kokkeklare kjøttkaker. Stek kjøttkakene etter anvisning på pakken og sett dem tilside mens du lager sausen
Mens kjøttkakene steker er det på tide å gå i gang med å lage brunsausen. Tilsett hvetemel og rør kontinuerligi kasserollen til at bruningen begynner å blinøttebruni fargen
For her kom jeg trett og sliten hjem, og hadde så lyst på kjøttkaker. Kjøttkaker. Når kakene er brune på begge sidene skrur man ned platen og vender kakene med jevne mellomrom
Hvis jeg lager kjøttkakeribrunsausbruner jeg dem i panne og koker dem ferdigisausen. Veldig mange lurer på hvordan de kan lage god brunsaus uten gluten og melk
Når sausen har kokt opp smaker du om den er passe med salt og pepper, har i det du ønsker å ha isausen, det kan være pølse som jeg hadde eller kjøttkaker, fiskekaker osv