Hjemmelagde saftige kjøttkaker…. Tror ikke noen blir skuffet om de får det servert på middagsbordet. Og helt klart en god brun saus som smaker som bestemors gode kjøttkakesaus
Det finnes så mye gode, spennende og nye retter og ingredienser, men en kjøttkakemiddag med herlig kremet kålstuing og hjemmelaget brun saus kan ingen takke nei til
10 veganske kjøttkaker. Form små ”kjøttkaker” på omtrent 70 g hver og stek de i ca. Denne middagsretten får du i Den Grønne Kassa uke 49. Add to Favourites Middag November 10, 2015November 10, 2015 10 veganske kjøttkaker
Jo en kan spise kjøttkaker hver dag, om en varierer de. Kreolske kjøttkaker er herved min favoritt. Jo en kan selvsagt bare spice opp kjøttkakene og ha de i en leken tomatsaus, men det er smaks-kombinasjonen her som gir det lille ekstra som hever disse kjøttkakene
Da jeg skrev «en typisk norsk middag» i forrige innlegg – hvem av dere tenkte vel ikke på dette. ♦ Form karbonadedeig til kjøttkaker, ha litt salt og pepper over og stek i litt smør til gjennomstekt
Passer like godt til god søndagsmiddag med 'svigers', som hverdagsmiddag til både store. Kjøttkaker kan gjøres litt sunnere, men like gode hvis du bytter ut kjøttdeig av storfe med kyllingkjøttdeig