KjøttdeigpaiKjøttdeigpai. 25. 10. 2011 kl. 22. 01 i. Kos. 5 kommentarer. 1 pk kjøttdeig. 1 pk vårløk. 2 ts basilikum. 1-2 fedd hvitløk Passion 4 Food
Kjøttdeigpai med ostedekke Rull deigen ut og dekk formen, prikk med gaffel. Nå Paibunn trenger ikke å forstekes. Sett stekeovnen på 200 °C TINE.no
Sterk kjøttdeigpai Trykk ut deigen i en paiform. Bruk gjerne en paiform med høye kanter og avtagbar bunn. Bak i 10-15 minutter ved 200 °C Santamariaworld.com
Oreganokrydret kjøttdeigpai Bland kjøttdeigen med salt, krydder og potetmel. Tilsett tomatpuré, sopp, fløte og eggeplommer. Bland alt godt sammen Bolle i ovnen
Oreganokrydret kjøttdeigpai Bland kjøttdeigen med salt, krydder og potetmel. Tilsett tomatpuré, sopp, fløte og eggeplommer. Bland alt godt sammen Varden.no
Kjøttdeigpai Hakk sammen mel og smør på bakebordet med en kniv. Tilsett vannet. Arbeid deigen raskt sammen og legg den i kjøleskapet ca Varden.no
Løk og kjøttdeigpai 1. Bland salt og hvetemel, smuldre inn smør og tilsett vann. Elt raskt sammen og la deigen hvile kaldt i en 1/2 time VG.no