deretter trykte jeg kjøttdeigen ut på/over baconet. og til slutt lukket jeg baconet rundt. Den er over all forventning, den er bare magisk for munn og mage
Du kan også tilsette litt bacon om du vil spe ut kjøttet litt. Når du lager kjøttdeigen selv blir den ikke vannet ut, og du får mye mer kjøtt for pengene
Asparges surret i sprøstekt bacon. Brun kjøttdeig kort i panne med salt og pepper. Ikke stek for lenge, for da blir kjøttdeigen/karbonadedeigen fort for tørr
Kjøttdeigen skal være kjøleskapskald når du begynner. Denne versjonen består av salat, tomat, hjemmelaget pulled pork, oksekjøtt, cheddar, baconog karamellisert løk
Jeg tok opp oppstekt kjøttdeigog Mango Chutney , så da var måltidet ferdig planlagt. Visste jeg hadde både mais,skinke og ost i kjøleskapet,så da var det bare å sette igang
♥ En pk kyllingkjøttdeig (eller kyllingfilét). ♥ Kutt baconskiver i strimler, og stek disse lett. Jeg er blitt veldig glad i middagspai, og har laget en med creme fraishe som jeg har lagt ut oppskriften på tidligere - veldig mange ganger
Rør til kjøttdeigen blir litt seig. Del baconskivene i to og stek dem i den varme stekepannen. Tusen takk for alle tilbakemeldingene vi fikk etter gårsdagens blogg
Det som kanskje skiller denne fra typisk andre Lasagne- oppskrifter er bechamelsausen, i tillegg benytter vi kjøttdeig fra Prima Jæren (ypperlig kjøttdeig som fortjener heder og omtale)