Brun kjøttdeigen, og la løken steke med til den er gyllen. Jeg har masse flott kjøttdeig igjen etter vinterens storfeslakting, og her er en oppskrift som smaker godt både på søndag og midt i uka
Serverte kjøttdeigburgernemed cheddar, stekt sopp, vårløk, tomat og ovnsbakte poteter. I dag byttet jeg ut karbonadedeigen medkjøttdeig og hamburgerbrød med rundstykker
Denne retten lager du ferdig på 25 minutter, og 15 av de minuttene lager den seg selv så da kan du gjøre andre ting eller bare slappe av litt med beina høyt hevet. Kjøttdeig i form 2018-11-01 18. Du trenger 400 gram kjøttdeig 150 gram sjampinjong 1 løk 3 ss sennep 1 dl rømme 1 dl kremfløte (fløte og rømme kan erstattes med 2dl creme fraiche) salt og pepper 50 gram revet ost Potetmos (4-5 porsjoner). Slik gjør du Forvarm ovnen til 220 grader Stek kjøttdeigen til den begynner å bli brun, ha i oppkuttet løk og sopp, stek videre i 2-3 minutter Bland rømme, fløte og sennep i sammen å ha over kjøttblandingen Smak til med salt og pepper og la småkoke et par minutt Ha kjøttblandingen over i en ildfast form Lag potetmosen og legg den som et lokk over kjøttdeigblandingen
Du kan også bruke kylling eller kjøttdeig som fyll. Det var bryllupsdag søndag, og unnskyldning for en ekstra god middag med noe av det beste gutta mine vet til forrrett
Topp medsopp, ruccola og revet parmesan. Smak til med sitronsaft, salt og noen dråper tabasco. Stek sjampinjongen i smør og smak til med salt og pepper
Stek kjøttdeigen i en stekepanne med litt smør eller olje og ha litt salt og pepper på. Tilsett kjøttdeigen og la det få småkoke en stund mens du tilbereder potetmosen