Med det meste på hus satte jeg igang, jeg brukte elgkjøttdeig, og siden jeg er generelt lei av tacokrydderet som man får kjøpt ibutikken, så krydret jeg like så godt kjøttet med all slags som var i skapet, deriblandtcumin som har den karakteristisketaco smaken
Steker eventuelt kyllingkjøttdeigitillegg. Ingentaco er vel bedre enn den man lager helt fra bunn, med alt fra hjemmelagede tortillalefsertil salsa og tacokrydder
Om du elsker kjøtt så kan du fint droppe tempeh og benytte kjøttdeig (eller hva du måtte foretrekke) i stedet, og «ostesausen» kan naturlig nok erstattes med vanlig ost
Enten kjøttdeig/kylling/biffkjøtt som er godt krydret med tacokrydder eller fahitas krydder, opphakket løk/gjerne rødløk, salat, ost, mais, paprika, agurk, rømme, guacamole og annet godt
Del opp paprika og løk iskiver og ha i pannen sammen med kyllingkjøttdeigen. Fyll kjøttmikseni lomper, lefser eller tacoskjell, eller server den over en salat
Legg fyllet over itacolefser som du bretter og legger over i en ildfast form. Tacokrydder fra pose er det bare å droppe da du enkelt lager ditt eget som smaker mye bedre og er mye sunnere
Det ble ikke sånne sprøstekte flotte panerte biter som man ser på bildet, det ble heller en slags masse som når man steker vanligkjøttdeigtiltaco Men jeg tror kanskje ikke det har så mye å si for smakene, kanskje ble det enda bedre
Lag kjøttdeig og krydder på vanlig måte. server med Tortillachips og eller tacolefsertil. Med denne enkel og genialeTaco Pannen slipper du unna alle skålene som hører tacotil, og så smaker det helt fantastisk godt, faktisk bedre enn Taco på den vanlige måten
Lag kjøttdeig og krydder på vanlig måte. server med Tortillachips og eller tacolefsertil. Med denne enkel og genialeTaco Pannen slipper du unna alle skålene som hører tacotil, og så smaker det helt fantastisk godt, faktisk bedre enn Taco på den vanlige måten