Kok på svak varme til det har blitt en tykk hvitsaus. Stek kjøttdeig, løk og hvitløk. Bland pastaen med kjøttsausen og hell det i en smurt ildfast form
Tilsett kjøttdeig og stek videre. Til å jevne den hvitesausen (bechamelsaus) kan du bytte ut hvetemel med kikertmel, det er nesten ikke så man kan smake forskjell på det
Ha olivenolje i ei gryte og brun kjøttdeigen. Bechamel sausen / den hviteostesausen er heller ikke vanskelig å lage, og om du ikke liker den kan den jo droppes
Har kvernet kjøttdeigen selv av okse høyrygg, tomatsausen er kokt på ekte tomater, urtene er plukket i hagen og pastaplatene egenhendig sveivet ut av pastamaskinen
Ha et lag pasta, og fortsett med kjøtt, hvitsaus og parmesan. Hvitsaus. Ha dine squash som neste lag istedenfor pasta, etterfulgt av kjøtt, hvitsaus og parmesan
Legg kjøttsaus, pasta og hvitsaus lagvis i oppgitt rekkefølge i en ildfast form. Eneste endringen jeg gjorde var å slenge litt revet cheddarost i den hvitesausen
Fjern grønnsakene fra pannen, og stek kjøttdeigen i litt olje. Det finnes mange varianter av retten, men den vi kjenner best til hos oss er en blanding med pastaplater, tomatsaus med kjøtt og hvitsaus (Béchamel) og ost