Valget falt på mange småretter, og utvalget bestod av kjøttboller med spinat og fetaost, pai, ruccolasalat, melon med fetaost, lefserull med ørret og pepperrotkrem, brytebrød med fetaost, skinke-chips med Creme Fraiche, rogn og gressløk, hjemmelaget salsa og pesto
Bland sammen parmesan, brødrasp og krydder. Kyllingkjøttboller. Form små kjøttboller og stek dem i oliven olje på middels varme til de er helt gjennomstekt
Spaghetti med klassisk tomatsaus er i utgangspunktet en rett i seg selv, men er også ypperlig til kjøttboller eller rester fra kyllingmiddag eller andre rester
Sterke kjøttbollerDisse er kjempegode i pitabrød, med litt salat , hvitløksrømme og salsa til. Pestoen er en krydderpasta og er opprinnelig laga av frisk basilikum, fersk parmesan, hvitløk, pinjekjerner og olivenolje
Kjøttboller med chili*Scampi med sweet chili*Tomatfylt kylling*Svinefilet med spekeskinkePai med spinat, paprika og løkOvnsstekte totenpoteter*Kikert og avokadosalatFalaffelGrønn salatTomatsalat*Tomatsalsa*Appelsinaioli*UrterømmeFoccaccia*Noen av oppskriftene har jeg laget tidligere, mens en og annen rett var helt ny