Form små kjøttboller med en skje og hendene, eller bare hendene, og ha de i stekepannen. Når det begynner å koke, tilsett risenog skru ned varmen til ca
Varm kjøttboller i saus og server med risog grønnsaker etter eget ønske. Krydrede kjøttboller proppfulle av smak og en lettvint og kremet currysaus med et lite kick
Snikgjest skal være mat laget fra bunnen, men denne gang gjorde jeg et unntak da disse marokkanske produktene rett og slett fristet så mye at jeg bare måtte prøve de
Dipp asiatiske kjøttboller i spicy hoisinsaus, dryss sesamfrø over og server som den er på en seng av mix salat med frisk koriander til fingermat eller med ris til middag
Ha gjerne mer tomatsaus ogkjøttboller ned i midten av riskaken, og ha litt saus rundt på toppen. Ingredienser Kjøttbollerog tomatsaus - Jeg laget bare slik jeg pleier å lage til spagetti
Kjøttbollene serveres varme med ris eller pasta eller poteter og med yoghurtdressing som lages slik. Ha smør/olje på stekepannen, bruk en barneskje dyppet i kaldt vann og form små kjøttboller som du steker pent brune over det hele på middels varme
Serverte kokt blomkål ogris til. Å leke med krydder er jo gøy, og det har aldri vært lettere etter at de små innvandrer butikkene begynte å dukke opp over alt
I utgangspunktet var tanken en eller annen risgryte, men pga manglende ris i skapet, ble det cous-cous istedet, med litt smaker fra nord-afrika eller midtøsten og det var strålende å kunne få brukt geitemelken jeg hadde i kjøleskapet jeg enda ikke har benyttet, men kjøpt av ren nyskjerrighet
Salaten smaker frisktog "litt annerledes", men utrolig god. kjøttboller som stekes pent brune på alle kanter på stekepannen, slå ned varmen når kjøttbollene er brune, og stek videre til du er sikker på at de er gjennomstekte
Kok ris som anvist, finhakk mandler og strø over. Form til litt flate kjøttboller med våte hender (de vil blåse seg litt opp uansett), og stek i litt smør på høy varme til de får en stekeskorpe på begge sider, deretter middels varme til de er gjennomstekte