Kjøttboller og ris oppskrifter

1-panne tex mex kjøttboller med ris

Form små kjøttboller med en skje og hendene, eller bare hendene, og ha de i stekepannen. Når det begynner å koke, tilsett risenog skru ned varmen til ca

Indiske kjøttboller med himmelsk currysaus

Varm kjøttboller i saus og server med risog grønnsaker etter eget ønske. Krydrede kjøttboller proppfulle av smak og en lettvint og kremet currysaus med et lite kick
Tyrkiske kjøttboller

Tyrkiske kjøttboller

Server med en god salat og evt, ris til. Sett pannen til siden, og start nå med å lage små kjøttboller vha
Tyrkiske kjøttboller

Tyrkiske kjøttboller

Server disse smakfulle kjøttbollene med salat, rødløk, risog gjerne litt soyasaus. Ble du fristet. Les mer
Asiatiske kjøttboller med spicy hoisinsaus

Asiatiske kjøttboller med spicy hoisinsaus

Dipp asiatiske kjøttboller i spicy hoisinsaus, dryss sesamfrø over og server som den er på en seng av mix salat med frisk koriander til fingermat eller med ris til middag
Innbakte kjøttboller – Sartu di riso

Innbakte kjøttboller – Sartu di riso

Ha gjerne mer tomatsaus ogkjøttboller ned i midten av riskaken, og ha litt saus rundt på toppen. Ingredienser Kjøttbollerog tomatsaus - Jeg laget bare slik jeg pleier å lage til spagetti
Gratinerte kjøttboller med mozzarella

Gratinerte kjøttboller med mozzarella

Server med et dryss fersk basilikum, godt brød og pasta eller ris. Selv en ukedag vil vi spise godt, men gjerne raskt og enkelt tilberedt

Kjøttboller av lam i tomatsaus

Server bollene sammen med ris, salat og gjerne litt rømme eller yoghurt naturell. En kjempegod middag som du lager raskt og enkelt
Kjøttboller med chorizo og yoghurtdressing

Kjøttboller med chorizo og yoghurtdressing

Kjøttbollene serveres varme med ris eller pasta eller poteter og med yoghurtdressing som lages slik. Ha smør/olje på stekepannen, bruk en barneskje dyppet i kaldt vann og form små kjøttboller som du steker pent brune over det hele på middels varme
Kjøttboller i Tandoori Masala saus

Kjøttboller i Tandoori Masala saus

Serverte kokt blomkål ogris til. Å leke med krydder er jo gøy, og det har aldri vært lettere etter at de små innvandrer butikkene begynte å dukke opp over alt
Kjøttboller med cous-cous, rosiner, pistasj, geitemelk og grønnsaker

Kjøttboller med cous-cous, rosiner, pistasj, geitemelk og grønnsaker

I utgangspunktet var tanken en eller annen risgryte, men pga manglende ris i skapet, ble det cous-cous istedet, med litt smaker fra nord-afrika eller midtøsten og det var strålende å kunne få brukt geitemelken jeg hadde i kjøleskapet jeg enda ikke har benyttet, men kjøpt av ren nyskjerrighet
Kjøttboller (kebab) på spyd med asiatiskinspirert salat

Kjøttboller (kebab) på spyd med asiatiskinspirert salat

Salaten smaker frisktog "litt annerledes", men utrolig god. kjøttboller som stekes pent brune på alle kanter på stekepannen, slå ned varmen når kjøttbollene er brune, og stek videre til du er sikker på at de er gjennomstekte

Indiske kjøttboller med litt søtt og salt

Kok ris som anvist, finhakk mandler og strø over. Form til litt flate kjøttboller med våte hender (de vil blåse seg litt opp uansett), og stek i litt smør på høy varme til de får en stekeskorpe på begge sider, deretter middels varme til de er gjennomstekte
Kjøttboller med mango og karri

Kjøttboller med mango og karri

Bruker du friske grønnsaker, kan det tenkes de trenger noen minutter ekstra. Kjøttboller med mango og karri er en rett jeg virkelig koste meg med