Tilsetttomatpuré og buljong. Disse kjøttbollene ble veldig smakfulle og server dem gjerne med coctailpinnertil å plukke dem opp med hvis du har gjester
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Kjøttbolleritomatsaus hadde viog,nydelig gode kjøttbollerMed en tomatsaus av friske grønnsaker,og kjøttbolle itomatsausresterblir knallgod mandagspizza det, bare skjær bollene ibiter og legg på deig
Jeg valgte nemlig å koke bollene først i kraft for deretter la dem simreitomatsaus. Tomatsaus. Det er ALLTID stapfullt, bordbestilling er umulig og de serverer hands down de beste tapasiSkandinavia
BiokultZweigelt Rosé er også et ypperlig valg om du skal servere koldtbord eller tapas med mange ulike retter, som for eksempel kjøttbolleritomatsaus, fjøler med spekeskinke, roastbeef, salami og pølser, overdådige ostefat med både harde og myke oster, samt skåler med oliven, asparges og grønne bønner
Server en klassisktomatsaustil. Er særdeles glad i og inspirert av Manuela Kjeilen for Cupcakedelen av bloggen min Alle hennes bøker anbefales på det varmeste til alle som er glad imat og baking
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
uke for mat og vin, og det er en evighetsidenvi så barna til hverandre - hehe. Bestemte meg for tapas denne gangen - da kunne jeg lage mange små gode retter, og dessuten er det skikkeligkosemat som det går an å kose seg med lenge
(noen kjøttboller kan du bare stikke en coctailpinnei evt sammen med en sherry tomat). Jeg har skjært lange skiver av kyllingfilet og tredd på spyd, ytrefilet av svin er kuttet ifirkanter og tredd på spyd, "frekke" spicykyllingkjøttboller er stekt og alt er fryst i beholdere
Spicykjøttboller. Kjøttbollene kan serveres med en spicytomatsaus eller som de er. Bruk internetttil å finneforskjellige forslag til hva man kan lage, eller prøv deg frem selv
De kan godt være litt røde imidten og koke videreitomatsausen. Spansk tortillaBacalao Fyllte tomater med valnøtter, persille, hvitløk, parmesan og brødraspLignendeoppskrifterfinnes for eksempel i den utmerkede tapasboken "Tapas - små spanske munnfuller" fra Schibsted