Skikkelige gode og saftigekjøttboller som er perfekt å servere sammen med en god tomatsaus. Jeg kan anbefale å prøve Oliviers & Cos sinetomatsauser, minfavoritt fra O&CO heter Ponentina, en saus laget av solmodne tomater, løk og olivenolje
Kjøttbolleritomatsaus. Det fine med tapas er at man selv kan velge de rettene man vil ha med. Da får man mange forskjellige retter som man kan kose seg med ute ifin natur
Jeg valgte nemlig å koke bollene først i kraft for deretter la dem simreitomatsaus. Tomatsaus. Det er ALLTID stapfullt, bordbestilling er umulig og de serverer hands down de beste tapasiSkandinavia
Bestemte meg for tapas denne gangen - da kunne jeg lage mange små gode retter, og dessuten er det skikkelig kosemat som det går an å kose seg med lenge
Bland sammen alle ingrediensenetil kjøttbollene og rull seks like store kjøttboller. Lag en sterk tomatsaus av hakkede tomater, sjalottløk, chili, hvitløk og persille og smak den til med salt og pepper