Varm opp den klare buljongenog server med ønsket tilbehør, gjerne kjøttet fra oksehalene. Dette er en kraft kokt på oksehaler, som gir en rik smak og et mørt og saftig kjøtt som kan brukes ti garnityr
Når alt er stekt har du i kjøttkraft, rødvin og timian. Mens deigen hever lager du kjøttfyllet. Alle vet at låtene som serveres der som regel uten unntak er fullstendig crap (Nederland var i år et hederlig unntak og den enste låta som noen sinne kunne beveget seg inn på en av mine spillelister), det gjelder dermed å velge de som SER flinkest ut som sine favoritter
Begynn med å brune smøret og mel nøttebrunt, spe med kjøttkraft, og tilsett krydderet. Egentlig er dette veldig enkelt å tilbedrede og man står ikke lange stunden ved gryta, for stort sett passer det seg selv
Når buljongen koker tilsetter du sojakjøttet. Mange veganske hjemmelagde pølser bruker å inneholde Seitan, et vegansk kjøtt substitutt laget av glutenmel
Da var det tid for kjøttfri mandag, og jeg har disse til dere. Fremgangsmåte Skjær aubergine, sopp og løk i mindre biter og stek i en kjele med litt smør
Så var det nytt år og nye forsetter. Og da kan kanskje vi bidra med noen av dem. Mange sitter antakelig fortsatt med full kjøl og frys etter jula, noen av oss har en tendens til å kjøpe litt mer enn det vi strengt tatt trenger… (host)… Det er jo litt kjipt å brenne inne med en masse mat, og da gjelder det å finne på noe å bruke den til som passer de edle motivasjonene og forsettene
Krydre kjøttetog stek det i litt smør. kjøtt. Hell over buljong. Da jeg fortalte Daniel at planen var å lage sunn Biff stroganoff til middag fikk jeg et skeptisk blikk
Retten kan lages med kjøtt eller fisk, men her er altså en vegetarisk variant. Det er en tykk peanøttsaus kokt på tomater, tomatpure, buljongog peanøttsmør, samt løk og ofte chilipepper