Rundstek av storfesitter på dyrets lår og ble tidligere kalt 'rundbiff'. Kjøttimørke. Kjøttet skal kunnes deles med en gaffel og sausen skal være tykk, kraftig og mørk ♥ ♥
kg bog av storfe uten ben evt. Småkjøtti brunsaus, sosekjøtt eller kjøttimørke. Det beste er at det er gammel, norsk tradisjonsmat på liklinje med fårikål eller kjøttkaker
Jeg bruker den også som grytekjøtt, da er det viktig og koke den lenge nok. Smak til med mer salt og pepper, hvisnødvendig og tilsett noen dråper sukkerkulør hvis du ønsker den littmørkere
Cottage Pie er en annen engelsk klassiker, i den er det brukt kjøtt av storfe. Shepherds Pie = Gjeterens pai, er kjøttsaus av lam, ovnsbakt med et lokk av potetmos
Passer bra sammen med lyst kjøtt. En dyp rød farge, en ung, litt rå duft av jord og mørke bær. En duft som fyller rommet med jord, søte, mørke bær og fat
Sosekjøtt, som også blir kalt Kjøttimørke c",). Kutt kjøtteti store terninger. Jeg var så heldig og hadde en snill, god, men streng og bestemt bestemor, som bodde på Lørenskog ♥