Brødbaking er eit fortløpande forskningsprosjekt her i huset. hel,sesambrø og solsikkekjerner( eg bruker kjøkkenmaskin)Lunk vann til 37grader for så å løys opp gjær, ha i fiberhus og la det stå i ca 10 min
Et par ting når det kommer til brødbaking. Et par ting når det kommer til brødbaking. Kjør i en kjøkkenmaskin på høy hastighet til deigen slipper kantene, 2-3 minutter på min maskin. Kjør i en kjøkkenmaskin på høy hastighet til deigen slipper kantene, 2-3 minutter på min maskin
Har du en stor kjøkkenmaskin så bruk den, bruker du håndkraft får du arbeide deigen så mye du orker. I tillegg bør brødet være enkelt å bake slik at man ikke synes at brødbaking er et ork, men at man heller får lyst til å finne frem bakebollen
Sett i gang kjøkkenmaskinen og tilsett havregryn, kruskakli og rugmel. Etter en lang pause fra brødbakingen er jeg endelig i gang igjen, og her kommer min nyeste variant