Du kan også bruke kylling eller kjøttdeig som fyll. Her i huset har vi spinat som førstevalg når det gjelder fyll, men nå hadde jeg både purre og sopp som ropte på å bli brukt, så jeg valgte det i stedet
Stek kjøttdeigen i en stekepanne med litt smør eller olje og ha litt salt og pepper på. Skrell gulrøtter og fjern skallet fra løken og på soppene og skjær opp grønnsakene og soppen
I paien på bildet har jeg brukt kokt skinke og litt stekt kjøttdeig i tillegg. eks paprika eller sopp. Jeg vil dele en oppskrift med dere på en veldig god lavkarbo pai som passer fint til lunsj eller i matpakken
Hakk løken og stek den sammen med kjøttdeigen. Sopp. Herlig pai med godt tyttebærsyltetøy fra Løiten. Pai passer til alle døgnets tider, lunch, middag og kvelds
Ting man kan bruke bortsett fra den tradisjonelle osten og skinken er sopp, løk (alle typer løk), kjøttdeig, tomat, bønner, reker eller annet man har liggende
I dag til middag lagde jeg pai IGJEN, rett og slett fordi det er lettvint og kjempegodt. Paideig. Legg deigen i smurt paiform og bruk en gaffel til å lage små hull i bunnen