Men med creme fraiche i kjøleskapet og ønske om å lage en pai med kirsebær på toppen måtte jeg jo bare lete litt… Jeg fant ikke en ferdig oppskrift, men har hentet litt her og litt der
Blant disse finner man kirsebær i sherry. Ikke kok for hardt, da kan kirsebærene gå i oppløsning. 6 dl kirsebær på sukkerlake (fås kjøpt på velassorterte matbutikker, eks Ultra). - Ha kirsebærene over i en kjele, og 2 dl av sukkerlaken (ikke alt). 6 dl kirsebær
Blant disse finner man kirsebær i sherry. Ikke kok for hardt, da kan kirsebærene gå i oppløsning. 6 dl kirsebær på sukkerlake (fås kjøpt på velassorterte matbutikker, eks Ultra). - Ha kirsebærene over i en kjele, og 2 dl av sukkerlaken (ikke alt). 6 dl kirsebær
For en tid siden var jeg så heldig å bli invitert på et event på Kulinarisk Akademi hvor temaet var bulgarske kirsebær (moreller) Jeg takket ja til invitasjonen og tok med en matinteressert venninne for å lære litt om temaet og spise god mat
Jeg kan garantere dere en sur opplevelse med disse raw kirsebær godterikulene. Jeg vil bare advare, - dette er skikkelig surt godteri, så er du pinglete så bør du nok bytte ut 1 dl kirsebær med morbær eller dadler. Til ca 30 kuler kirsebær godis. ♦ 2 dl surkirsebær♦ 1,5 dl bløtlagte morbær (eller dadler. ca 30 kuler kirsebær