1 kg røde bær (en blanding av kirsebær fra glass, friske bringebær, jordbær og rips er bra, men andre bær fungerer også). 4 dl råsaft (gjerne saften i kirsebærglasset. 1 kg røde bær (en blanding av kirsebær fra glass, friske bringebær, jordbær og rips er bra, men andre bær fungerer også). 4 dl råsaft (gjerne saften i kirsebærglasset
Svært velsmakende kake med smak av jordbær og noen kirsebær på toppen for å lage den ekstra fin. 12 kirsebær. Ved hjelp av sprøytepose lag 12 virvler på toppen av kaken og sett et kirsebær i hver av dem. 12 kirsebær
Jeg dekorerte toppen med ferske kirsebær. (Go here to see this recipe in English. ). God kveld alle sammen, jeg håper dere alle har det bare bra og at dere koser dere masse nå i førjulstiden
Jeg brukte fersken gelee, de ble til oransje kjeks, drue gelee de ble til lilla kjeks, kirsebærgelee som ble til rosa kjeks og til slutt tutti- frutti gelee som ble til de grønne kjeksene
Sødmen i vinen overgår sødmen og fylden i kaken som den bør, samtidig som tilstedeværelsen av syren i vinen balanserer ut syrligheten i geleen og multene
Lag sitrongele etter anvisning på pakken, men med halvparten av vannmengden. Bland cottage cheese, yoghurt og eggeplommer i en food processor og tilsett i den avkjølte geleen
Start med portvinsgeleen. Sett den kjølig til den stivner, legg på kirsebær og fyll på mer gelé. Porsjonsanrett portvinsgeleen ved å fylle porsjonsglassene halvt med gelé
HER ER NOEN VARIANTER JEG LIKER SYLTEDE KIRSEBÆR1 Boks hermetiske kirsebær, 8-10 kumquat (eller 1 appelsin)1ss sukker3 stjerneanisDel kumquat i to eller appelsin i mindre deler. VALNØTTER I HONNING200 gr valnøtter, 1 dl akasiehonningBland dette og serverOSTESYLTETØY1-2 dl rødvinsgele 1-2 dl jordbærsyltetøy(Bør kjøpes ferdig)1 knivsodd kanel1/2 ts kardemomme1/2 ts nellikSmelt geleen i vannbad(må ikke koke)Bland inn de andre ingrediensene