Kinesiske vårruller med kjøttdeig oppskrifter

Vårruller

Vårruller

Bland i kjøttdeigen og nudlene, smak til med salt og pepper og glutamat (ca. Fra kinesisk tradisjon, som mine ruller er hentet fra, er oftest fyllt med kjøtt og grønnsaker eller fisk og grønnsaker
Asiatiske vårruller.

Asiatiske vårruller.

Når du har rullet vårruller til du ser mannen med jåen, så er det tid for å fritere de. Litt lenger ned i innlegget så har jeg trekt en heldig som får give awayen som er ett sett med roseutstikkere
Vårruller

Vårruller

Stek kjøttdeigen sammen med kepaløk. Smak til med soyasaus, fiskesaus og chilipulver og vend inn nudlene til slutt
Tapaskurs med asiatisk vri.

Tapaskurs med asiatisk vri.

 Kjøttboller med sitrongress og korianderStekt brokkoliSteinbit med smørbakt purreMandelpanert scampiMango og ananassalsaVårrullermed grønnsaker og sjømatAsparges med filobunn*Fylte kylling overlår*Maki*Laksekaker*oppskriftene finnes på bloggen fra før

Ferske vårruller med hoisinsaus

Når kålen er falt sammen og løken er myk, blander du grønnsakene medkjøttdeigen. Stek kjøttdeig og finhakket hvitløk i nøytral olje (jeg bruker rapsolje)

Oppskrifter på norsk

Thailandsk vårruller. Bland kjøttdeigenmed halvparten av korianderbladene, halvparten av hvitløken og halvparten av fiskesausen