Kinesiske pannekaker med and oppskrifter

And med pannekaker

And med pannekaker

Stek det i pannen sammen med finhakket vårløk, finhakket chili, finhakket mynte og finhakkede ristede peanøtter
Andebryst à la crispy duck

Andebryst à la crispy duck

Dette serveres med vårløk og agurk samt kinesiskepannekaker. Krydre så med ekstra kinesisk five spice krydder, salt og pepper
Crispy Duck ♫♪ Pekingand !

Crispy Duck ♫♪ Pekingand !

Crispy duck serveres medkinesiskepannekaker, jianbing. Ferdig stekte kinesiskepannekaker finner du i frysedisken
Crispy Duck in Mandarin Pancakes (Kinesisk taco)

Crispy Duck in Mandarin Pancakes (Kinesisk taco)

Sprøstekt And i Pannekaker tar ikke mye lengre tid enn å lage taco. Blir det for mye kan du høre med en asiatisk sjappe eller restaurant om de har «Mandarin pannkekaker»
Pekingand – enkelt, når du har tid

Pekingand – enkelt, når du har tid

Serverer fuglen med små kinesiskepannekaker, en krukke Hoisin-saus, strimlet vårløk og agurk. Tørk anden inni og utenpå, pudre den med masse salt og five spice-krydder
CRISPY DUCK OG WONTON

CRISPY DUCK OG WONTON

Kinesiskepannekaker. Damp de kinesiske pannekakene i fem minutter. Gni inn andebrystenemed five-spice krydder
Oppskrift: Peking Duck av andebryst

Oppskrift: Peking Duck av andebryst

Server i pannekaker med strimlet agurk, vårløk og hoisinsaus. Ja, men kan lage pannekaker og hoisinsaus selv, men pannekakene tror jeg ikke at vi kunne laget noe bedre selv og hoisinsausen hadde jeg oppi litt ekstra så den smakte bedre
Gakk gakk til middag!

Gakk gakk til middag!

Ris, hoisinsaus, avocado og Canard L'Orange (som jeg sikkert til og med har skrevet feil)Som crispy duck eller pekingand - medkinesiskepannekaker, hoisinsaus og agurk

And a la peking (Pekingand)

Kinesiskepannekaker av. Pannekaker. Skjær først anden igjennom langs brystbenet med en skarp kniv. Del den fra halsen med mot gumpen

Sprøstekt aromatisk and

Legg anda i en form sammen med krydder, vårløk, ingefær og risvin/sherry. Gni de to halvdelene grundig inn med salt