and, and kjernetemperatur, andefett, appelsinsaus, asiatiske krydder, duck, helstekt and, helstekt and med kinesisk five spice krydder, helstekt fugl, hvordan steke and, kinesisk five spice, konfiterte poteter, krydderblandingand, krydderrub til and, sczechwan pepper
Saftig andekjøtt med spennende krydder og friske grønnsaker. Andekjøttet hadde ligger og stirret på meg fra frysedisken hos min lokale kjøpmann i noen uker, og for hver handlemandag ble det vanskeligere å gå ufortrødent forbi
Det første du trenger er å lage en sweet and sour saus. 1 finhakket kinesisk hvitløk(4-6 fedd vanlig hvitløk). 1 finhakket kinesisk hvitløk(4-6 fedd vanlig hvitløk)
Det første du trenger er å lage en sweet and sour saus. 1 finhakket kinesisk hvitløk(4-6 fedd vanlig hvitløk). 1 finhakket kinesisk hvitløk(4-6 fedd vanlig hvitløk)
Samboeren min liker sausen veldig godt til å ha over risen, så jeg har doblet oppskriften på sausmegden, og i tillegg tatt med en liten thailandsk vri og detalj med å sprøsteke litt fersk ingefær
Limebåter, ekstra bønnespirer og kinesisk gressløk er faste tilbehør. Jeg sier dette ofte, men denne retten er desidert en av mine topp fem av alle thailandske retter
Dim sum – kinesiske småretter, er noe av det beste jeg kan få. Kylling, reker eller for eksempel and. Jeg synes dim sum smaker best når det er en blanding av dampede dim sum (dumplings eller wonton) og frityrstekte dim sum fordi smakene utfyller hverandre så godt
Crispy duck serveres med kinesiske pannekaker, jianbing. Pekingand lages tradisjonelt med hel and. Ferdig stekte kinesiske pannekaker finner du i frysedisken