Først må vi ha krydderet i hus. Om du har lyst til å lage din egen blanding så er dette krydder man ofte kan ha i krydderhylla og her er en oppskrift som er god
Kinesisk five spice krydder. Dette serveres med vårløk og agurk samt kinesiske pannekaker. Krydre så med ekstra kinesisk five spice krydder, salt og pepper
Tilsett alt av krydder/eddik/olje. 2015 kl. 2l hønsebuljong, kinesisk sopp, (liten boks champignon), 200gr bambusskudd, 1stor gulrot, 1 liten purre eller 3 vårløk, 2ts salt, 4ss soyasaus, pepper, 4ss hvitvinseddik, 2ts chili(eller etter smak), 5ss sesamolje (prøv deg frem fra 3ss), 1 pisket egg. Tid 15 min. Jevne med 4-5 ss maisenna rørt ut i 6 ss vann. 2015 kl. 2015 kl. 2015 kl
and, and kjernetemperatur, andefett, appelsinsaus, asiatiske krydder, duck, helstekt and, helstekt and med kinesisk five spice krydder, helstekt fugl, hvordan steke and, kinesisk five spice, konfiterte poteter, krydderblanding and, krydderrub til and, sczechwan pepper
annet krydder du liker og rist godt. 25 g smør. 25 g gjær. 3, 5 dl fullkornshvetemel. Stek hamburgerbrødene midt i ovnen i ca 15-20 minutter på 200 grader. Båtpoteter (5-6 poteter). Del poteter i båter, stapp de i en plastikkpose og hell oppi rapsolje, 1-2 fedd hvitløk, paprikakrydder, havsalt, pepper evt. Potetene skal stekes i minst 20 minutter på 225 grader. 1/4 kinesisk hvitløk. Stekes på 250 grader midt i ovnen i 10 minutt, evt. 25 g smør. 25 g gjær. 3, 5 dl fullkornshvetemel. 1/4 kinesisk hvitløk
Tilsett løk og krydder. 5,5 time senere hadde vi laget 3 batcher og 7 kg pølse klart. 1/2 fin hakket kinesisk hvitløk. Ca 4-5 meter fåretarm. 1/5 ts muskatnøtt. 1/2 finhakket kinesisk hvitløk. 5-6 m fåretarm. 1 ts kaffirlime(krydderet). 1/2 finhakket kinesisk hvitløk. 4-5 meter fåretarm. Relatert 5,5 time senere hadde vi laget. Ca 4-5 meter fåretarm. 1/5 ts muskatnøtt. 1/2 finhakket kinesisk hvitløk. 5-6 m fåretarm. 1/2 finhakket kinesisk hvitløk. 4-5 meter fåretarm