1/2 kinakål. Laksen deles i fire porsjoner, saltes, stekes i panne i oljen til den har fått litt farge på den ene siden, snu den og dryss på sukker, vendes igjen og stekes til den blir gyllen og karamellisert
Tom for brokkoli, så kuttet opp litt kinakål og strødde over rett før servering. Det er en stund siden jeg la ut en oppskrift her på bloggen så nå var det på tide igjen
Kinakål med soyasaus. Spennende kyllingrett med masse gode asiatiske smaker. Sausen bidrar til at kyllingen blir herlig karamellisert og nøttene gir en fin krønsj
Finsnitt kinakål og finhakk hvitløk. 1/3 kinakål. Stek løk og gulrot i et par minutt, ha så i kinakål og hvitløk og la stekes 2 minutter til. 1/3 kinakål
Det ble til sammen 8 dl og bestod av rødbeter, gulrøtter, appelsin, eple, sitron, agurk og kinakål. Frokosten min i dag ble denne deilige ferskpressede juicen
I mens skjærer du opp kinakål og paprika i tynne strimler. 1/4 kinakål. Varm opp og la kinakål og paprika surre i oljen i 2 – 3 minutter. 1/4 kinakål. 10 minutter I mens skjærer du opp kinakål og paprika i tynne strimler