) Kikertpannekaker, eller socca, farinata og cecina som det tradisjonelt kalles i ulike deler av verden, er en tynn til middels tykk lefse/crepe av kikertmel
Ved å tilsette litt biola (du kan også bruke kefir) og egg i røren, blir disse pannekakene saftigere og bedre på smak enn mange andre kikertpannekaker jeg har smakt
Kikertpannekaker til lunsj eller middag. 27. 04. 2015 kl. 07. 40 i. Frokost & Lunsjtips. Én kommentar. God Morgen. Ny uke og nye muligheter, deilig med mandager også, eller hva syns du
Kikertpannekaker er en essensiell del av mitt kosthold. Du kan bruke kikertpannekaker som vanlige pannekaker, som et alternativ til lomper, wraps og fajitas (si hei til sunnere fredagstaco
Når det er sommer og sol, ferie, late dager, man går barfot dagen lang og det dufter herlig solkrem av alle og enhver - ja, da orker man ofte ikke å kokkelere så mye på kjøkkenet