Jeg pleier å drysse over med kremet kokosmelk også. Tips, del gjerne opp sausen i to gryter, slik at barna får en mildere versjon og ha i mer kokosmelk
Kokosmelk. Vi har massevis med plommer i år som i fjor. Det regner jeg med henger sammen med kolonitiden, og at Storbritannia hadde både administrasjon og militære kontingenter stasjonert i Store deler av Asia i et par hundre år
Ha i en boks medkokosmelk i en stor gryte (gjerne en jerngryte) på høy varme. En fyldig karrigrytemed noen få og næringsrike grønnsaker som metter godt
Bruk også yoghurten i naanbrød, indiske karrigryter og dressinger. De fleste oppskriftene angir at melken skal varmes opp og så avkjøles til fingervarm, medkokosmelk går det greit uten, men med kumelk er det muligens best
I dag er første dagen på månedsvis at jeg har hatt tid og anledning til å “leke” meg litt på kjøkkenet, det ble en god og varmende karrigryte laga av restene jeg fant i kjøleskap og nye kjøkkenskap
Hva med å lage en karrigrytemed sei og kokosmelk. (De som har fulgt litt med på bloggen har sikkert skjønt at dette er min favoritt krydderkombinasjon)
Tilsett deretter kokosmelken og reduser varmen til det småputrer. Bruk høyrygg eller annet grytekjøtt, la det koke lenge og du har en deilig mettelig curry med masse smak