og server med ris, gjerne raita (kjølende yoghurt) og naan brød. Sterkt og knallgodt. Det er nok mange som tenker at det å lage en indisk curry må være veldig vanskelig
Ved overgangen til et lavkarbokosthold er det mange som kvier seg for å kutte ut brødet. Det ligger dypt i ryggmargen hos oss nordmenn at vi skal spise brødskiver til frokost og lunsj
I dag har vi vært en tur i Hønefoss og besøkt Karis foreldre. I originalversjonen er det jo tørt brød eller kavring, men det må vi jo holde oss unna på lavkarbo
Vi har tidligere brukt brødmiksen til å lage pizza. Smaken blir jo selvsagt den samme som når vi lager brød, men det er noe eget å holde i et rundstykke en lørdag eller søndag morgen
Derfor får du i dag en oppskrift på hamburgerbrød. Denne oppskriften ga 3 – 4 brød. Vi hadde litt store burgere og lagde 3 brød (det ble ett ekstra som ble med i Hannes matboks dagen etter). Stek hamburgerbrødene i ca 20 minutter
I god tro om at karbonadedeigen vi har benyttet her virkelig er storfe – og uten både tilsatte hormoner og antibiotika, byr vi i dag på kjøttbrød lagd (nesten) helt fra bunnen av
Alfa omega for at eg skal spise ei typisk brødmåltid, vanligvis fordrar eg ikkje brød/rundstykker/scones - men dei få typane eg liker må smake skikkelig og vere sprø
Jeg har laget mange brød og rundstykker de siste årene, og nå synes jeg det var på tide med enda et. Ha over i en liten brødform – husk bakepapir nederst slik at du enkelt får ut brødet etter steketiden
For deg som nettopp er startet på lavkarbo er det på tide å trappe ned på brødet. Ta gjerne et par skiver lavkarbobrød til frokost, men da må du droppe brødet til lunsj
Helt til sist kommer to oppskrifter på henholdsvis brød og knekkebrød. Vi nordmenn er godt vant til to brødskiver med brunost innpakket i matpapir, og vi trenger gode tips til gode varianter som ikke krever all verdens tid