Legg poteter og løk lagvis i ildfastform. Karbonader. Da er det helt greit med en enkel, god gammel gjenganger til middag, som er rask og enkel og lage
Det er virkelig franske smaker av dette måltidet her med nydelige karbonader som smaker av hvitløk og rosmarin og en fantastisk god potet og grønnsaksform
Ha så i revet rødbet, og bland dette godt inn sammen med ett egg. (resten av rødbetene legger du i en Tupperwareboks i kjøleskapet, og bruker i en salat eller liknende)
Kok opp vann i en stor kjele, legg i potetene med skallet på, la vannet koke opp igjen. Hjemmelaget karbonader er så godt, særlig med friske grønnsaker til
Juster eventuelt konsistensen med mer egg eller mel. Ha så i et egg om gangen, så potetmel. Til karbonader for fire personer og rotmos for fem personer brukte jeg
Server nystekte karbonadermed potetbåter,. tar han med seg i retur om du ønsker det. og vi er enig i at vi aldri hadde laget mat med slike gode kombinasjoner
Finhakk korianderen og ha den i deigen sammen med salt, pepper og egg, bland alt godt sammen(jeg hadde ikke i potetmel, men det vil nok variere litt på kvaliteten på deigen man bruker)
Finhakk løk, hvitløk og chili og ha de i deigen sammen medeggene, og bland godt sammen. Lag store tykke karbonader og ha de på en god og varm stekepanne, snu med jevne mellomrom etter at varmen er skrudd ned
Legg på tomatene etter ca. Grønnsaker bakt i ovn med god olje og krydder smaker så utrolig godt at du egentlig har nok med bare grønnsakene til middag, men i dag har jeg også laget noen saftige karbonader, og topper det hele med en god dressing