Oppskriften er hentet fra kokeboken «Fett nok – LCHF for hele familien» av Per Lauritz Lien. Mens baconet steker finhakker du løk, hvitløk, bladpersille og chili og har det i en bolle sammen med kjøttdeigen
Print Hjemmelagde karbonaderAv. Alle i huset elsker smaken av disse gode karbonadene. Velger du å bruke kjøttdeig og ikke karbonadedeig i hjemmelagde karbonader, så er det helt greit
kjøttdeig retter. bland så blandingen sammen med kjøttdeig Og olje til du har en fin deig. 2 pk kjøttdeig ( jeg bruker svin) 1 brokkoli 1 håndfull spinat 1/2 rødløk 2 Ss olivenolje litt salt og pepper om du vil. 21 i kjøttdeig retter
Form kjøttdeigen til små karbonader, og stek dem gyldne i en blanding av smør og olje. Helt til sist må vi bare vise dere et bilde av de de nye mattermosene for barn som vi har tatt inn i nettbutikken Ganske Fint
Påsken har blant annet bestått av mye god mat og samvær med gode venner. Ha kjøttdeigen i en bolle og ha i stekt løk, majones, paprikapulver, timian, salt og pepper