Det smakte bare utrolig godt og enklere tilberedning finnes nesten ikke. Siden skogen glitrer av gull om dagen valgte jeg å servere med kantarell og annen sopp, sprøstekt bacon og revet parmesan
Helgen har vært en svare hopsadans med tilberedning av boef bourguignon til 70 gjester som feiret at Dag har gjort verden utrygg i 85 år. 200 g sopp (gjerne aromasjampinjong, eller en soppblanding med både kantarell, østerssopp, steinsopp eller annet godt funker). 200 g sopp (gjerne aromasjampinjong, eller en soppblanding med både kantarell, østerssopp, steinsopp eller annet godt funker)
Kantareller ble plukket sist uke på Hestøya – enkelt og greit surret i smør. Rørosrein er en flott leverandør av reinskjøtt – jeg valgte ytrefilet kalv, og siden Ola var på besøk, overlot jeg oppstart av tilberedningen til ham mens jeg var på dugnad – når jeg ankom kjøkkenet, var de to filetene fordelt
Ikke noe triksing med kjøttet her egentlig, vi kjører ganske enkel tilberedning uten marinader o. Da skulle det meste være ferdig, stek litt kantarell med smør, salt og pepper