Stekerman ikke pavlovaen lenge nok kan den bli bløt inni,og det er ikke så godt. Det som er dumt med pavlova er at man ikke kan stikke i den for å finne ut om den er ferdig
Jeg tror jeg hadde servert disse neste gang som en dessert- kanskjemed en tykk vaniljekreminni(skjærmed en skarp kniv og litt fylll inni hver) og litt mørk sjokolade som saus
Du kan fylle dem med masse forskjellig som sjokolade, bær eller vaniljekrem,. farge for rask, før de er gjennomstekt, kan du legge et bakepapir over de inni
Men JEG syns iallfall det hører med å pynte litt når man kommer med påskelunsj. Jeg elsker å mikse og trikse litt med oppskriftene jeg finner, og det var intet unntak denne gangen
Nå tar du en skje, eller så kan du også bruke fingrene, og former en grop i midten på alle bollene. Disse skolebrøene er laget av deig som er søtet med stevia og pyntet med sukrinmelis, derfor er de jo et meget godt lørdagsalternativ hvis man vil fjerne noen kalorier fra kosten og holde et jevnt blodsukker
Mankan enkelt fryse pavlova bunnen og ta den opp til en passende anledning. Hvordan jeg lager dette kan du se herDenne kaken tok jeg med til en venninne av meg når jeg plutselig fant ut at jeg ville ha litt kaffe og litt skravling med henne
For min del elsker jeg å ha rosiner i, synes det er så godt og bli så mye ferskere, samtidig som mange ikke er så stor fan av det, spesielt her i huset
I tillegg kan du fylle en grop innibollenemed rørt bringebær. Da kan du risikerer å få en flytende masse som ikke blir særlig trivelig å ha innibollene