Det er jo hyggelig å legge ut oppskrifter som alle kan prøve seg på, ikke sant. Manbytterut melk, smør og egg med andre alternativer (og der er det bare eggene som gjøre det tricky), og så har man fortsatt hvetemelet som gjør minst halve jobben
Blander du selv så kan du bruke de meltypene du tåler og liker best. Dessverre inneholder mange av disse sukker og andre tilsetningsstoffer, og er ofte basert på hvetestivelse som gir lite næring og inneholder faktisk små mengder medgluten
*Smør kanbyttesmed kokosolje med smørsmak, eller melkefritt smør/plantebasert margarin. Det vil si mel medbakepulver, natron, kanel, ingefær, nellik eller muskat knust i en morter og salt
Og med mye bra ingredienser så mankan spise med helt god samvittighet. Jeg har byttetut vanlig sukker med kokosblomssukker og hvetemel med speltmel, så den er litt sunnere og mere næringsrik
I en stor bakebolle har du i mel, bakepulver, natron, salt, kanel, ingefær, muskat og nellik. Tørking/kandisering av selve pæreskivene tar litt lenge tid
I en stor bakebolle har du i mel, bakepulver, natron, salt, kanel, ingefær, muskat og nellik. Tørking/kandisering av selve pæreskivene tar litt lenge tid
Natron (basisk), kakao (basisk) og kun litt rømme (vil ikke klare å nøytralisere blandingen) kan ha reagert med fullfett mandelmel og dannet sapponiner (kan minne om lut)