Kan nytes til frukost, kaffikos, kveldsmat eller når man er fysen på noko søtt. Ønsker du en frisk glasur men har ikkje steviadråpene, kan litt ferskpressa sitron eller limesaft også brukes
Jeg lagde det i går kveld, liker å gjøre maten klar kvelden før så jeg bare kan ta den fram og spise på morgen, for det er ikke alltid jeg orker å lage mat tidlig på morgenen (står opp i halv seks - tiden)
Kva som er best, kva eg anbefaler, forskjeller, om mankan bytte med andre varianter, om det er sunt, kvifor eg ikkje bruker andre typer søtninger - spørsmålene er utrulig mange
Når man lager sin egen sjokolade styrer man heilt sjølv kva andre ingredienser man skal bruke, så sluttresultatet kan vere fri for sukker, gluten, melk, nøtter og lignande
Mankan også velge å steke de i ovnen eller i vaffeljern. Smørost, nøttesmør, naturell smørost med kanel og sukrin(smelter på tungen), syltetøy uten sukker, smør&sukrin, eller bare en herlig blanding av sjokoladeprotein, essent og sukrinmelis
De inneholder ikke massevis av sukker, og det synes jeg er fint, for da kan de bakes litt oftere. Disse her kan fint spises om du tåler alt, de er myke og saftige og veldig lettspiste
Mandelmelk gir fyldigere smak enn rismelk). Her i huset får vi vondt i magen av sukkeralkoholer, så om jeg ønsker å lage bolledeig helt uten vanlig sukkerbruker jeg agavesirup istedenforsukker