CakePops`nkan fryses, og taes opp til enhver andledning - men noe av strøet kan falle av - . og så lett som det er, så får til og med DU som ikke kan å bake til dette
Har du diverse kakeresten i frysen så kan du bruke disse til å lagecakepops. Disse cakepopsenelagetjeg for en god stund siden fordi jeg skulle gjesteblogge på villaperlesukker
Skal legge ut oppskrift hvordan du enkelt kanlage ditt eget «sanding sugar». For å lage grønne cakepops kuler brukte jeg grønn frosting med vaniljesmak og lagetcakepops ut avvaniljekake
Jeg har brukt en isoporplate, men du kan bruke oasis eller dekorsand i en bolle. Er sjokoladen for tykkflytende, kan man ha i litt olje for å få den litt tynnere
Om du vil kan du også ha i litt pastafarge for å gjøre den blå. Jeg har laget disse cakepopsene med blåbær og hvit sjokolade ganache for å så dyppe dem i mørk Callebaut sjokolade… Mmmmm
Fra de kommer ut av kjøleskapet anbefaler jeg ca en halv time på kjøkkenbenken, om ikke kan du oppleve at sjokoladen reagerer med kulden og klumper seg eller at du får sprekker i sjokoladetrekket etter det har stivnet
Jeg var så heldig å få en liten pose med gullflak av min nabo som takk for hjelpen med å lage en kake sammen med henne, så hva det koster vet jeg ikke, men kan tenke meg det ikke er billig det heller
Så kanskje du slipper noen av de følelsene jeg møtte på. Det er kanskje litt juks, men jeg er jo ei fondant dame egentlig, så når det kommer til detaljer så bruker jeg heller det enn å forsøke med sjokolade eller royal icing
Du kan alltid bare dyppe kula i pynten, men jeg liker å bruke begge hendene for da kanjeg lettere regulere hvor mye sukker, kokosmasse og annet jeg ønsker å ha på kulene NB -Sett de ferdig pyntet kulene i kjøleskapet eller et kjølig sted frem til servering