Høst er tiden for fantastiske norske epler som passer perfekt til en kake. Og mens regnet høljer ned ute å vinden blåser, hva er vel ikke bedre en å sitte inne med en varmt, nystekt eplekake
Denne oppskriften har jeg fått av en Amerikansk venninne så den er helt ekte. Havremel er glutenfritt, men hvis den er malt i samme kvern som hvetemel kan det være spor av gluten i den,
Paien kom jeg over på instagram tidligere i uken og fant med en gang ut att jeg måtte teste denne og idag var jo en fin anledning Oppskriften kan dere finne her
De inneholder ikke massevis av sukker, og det synes jeg er fint, for da kan de bakes litt oftere. Jeg har også bittelitt kanel i deigen, fordi disse var inspirert av sjokoladekaken Hilde, som finnes i frysedisken i butikken, den er glutenfri, melkefri og eggefri
Siste lille ting, hvis du ikke får tak i økologiske sitroner så kan du benytte vanlige sitroner, men jeg anbefaler de økologiske da disse har en mye bedre smat og man slipper sprøytemidlene
Appelsinjuice kan byttes ut med melk eller fløte. Det er nok lettere å pynte med smørkrem, eller den frostingen jegbruker å lage, men datteren min ville helst ha krem