Hva tror du om at kaken med glasur kan bakes noen dager iforveien og oppbevares i fryseren, og så settes direkteikjøleskapet kvelden før den skal serveres - tåler glasuren det
Pass på å ikke fylle kaken så mye at fyllet går overkanten på smørkremen. Jeg har fått spørsmål om jeg kanvise bakeutstyret mitt, så når jeg kommer hjem fra London, skal jeg lage et innlegg der jeg viserbaketingenemine
Sjekk dette innlegget om hvordan du dekorer cupcakes, du kan lage søte marengstopper på samme måte. Marengs kan smaksettes med essenser, men man kan også drysse over kakao, lakrispulver, kakepynt etc
Liker du ikke valnøtter kan dette utelates. Etter en time dekker du bollen med plastfolie og setter den ikjøleskapeti noen timer, eller helst overnatten
Jeg var på harrytur iSverige og kom overdisse boksene med kjeksruller/wafer rolls. Denne saftige gode sjokoladekaken her hadde jeg ingenaning på hva jeg skulle “døpe”
Men kan godt gjøre det på komfyren også. Når den har ståttikjøleskapet så synker den sammen litt. Idag har jeg levert disseherlighetene , og responsen etterpå var helt fantastisk