kan stå i den uten å falle til siden. Jeg bytterbaremellomglutenfritt eller vanligmel. Her kommer det en #oppskrift på #glutenfritt #sukkerbrød, jeg bruker denne oppskriften til vanlig sukkerbrød også
I tunge kaker har jeg kanskje ørlite mindre av det glutenfrie, her er det bare å prøve seg frem. Tar man mer melkan deigen bli mer kompakt og ikke like god
Du kan lage denne medbaremelk, rømme eller halvt om halvt. -Melkenkanbyttesutmed Erlet fra Odense eller andre veganske fløteerstattninger(feks rice dream)
Kan man bruke vanlig konditorfarge som man får kjøpt på flasker til denne summer red velvet kaka. Men så over til dagens kake, som er en amerikansk klassiker
Det kan fint lages melkefritt, men glutenfritt er meget vanskelig, derfor går eg for speltvariant. Det er bedre med litt for lite enn litt for masse, mengden kan variere
Og det sier kanskje noe om hvorfor det ikke har skjedd veldig mye på denne bloggen det siste året. Oppskriften her er gluten- og melkefri, men det er bare å bytteutmedvanlighvetemel hvis du ikke trenger den glutenfri
Har du oste-spisende venner kan du vurdere om du vil kjøpe noen vanlige oster, eller si at de får ta med om det er noe spesielt de vil smøre på kjeksen