Kamskjell oppskrifter

Forrett: Kamskjell med soyasmørsaus...

Forrett: Kamskjell med soyasmørsaus...

Fersk kamskjell med soyasmørsaus var det første som slo meg. Mens jeg stod og ventet på at kamskjellene skulle bli renset kom jeg på en annen idè

Kamskjell med verdens beste ertepure!

6 store kamskjell. Varm olja og smøret i ei steikepanne til det byrja å skumma, og steik kamskjella i ca 2 min på kvar side. 6 store kamskjell
Kamskjell med parmesan og parmaskinke

Kamskjell med parmesan og parmaskinke

smør til å steke kamskjellene i. Forbered dette før du steker kamskjellene. Når dette er gjort, er det klart for å steke kamskjellene i smøret
Kamskjell med chorizo og ertepuré

Kamskjell med chorizo og ertepuré

Dette er en kjempeenkel forrett der du får en nøytral smak av kamskjellene, mens chorizoen gjør at du får mer smak
Kamskjell med kokos og safran

Kamskjell med kokos og safran

Som lovet, her er oppskriften på mine kjempegode kamskjell med kokos og safran. Jeg lover at disse kamskjellene vil imponere og mest sannsynlig konvertere selv de som ikke liker sjømat
Kamskjell med chorizo i parmesankurv

Kamskjell med chorizo i parmesankurv

-) Med kjøtt til hovedrett var det greit med noe fra havet på bordet også, og da er kamskjell selvfølgelig et godt alternativ
Kamskjell pasta.

Kamskjell pasta.

Varm en stekepanne med litt smør og olje, og putt i kamskjellene. Så fort du har fått litt farge på kamskjellene tilsetter du vårløk, chilli, hvitløk og paprika
Stekte kamskjell med kremet pasta

Stekte kamskjell med kremet pasta

Gni kamskjellmusklene inn med salt og pepper. La kamskjellene trekke i pannen et par minutter før de anrettes over risonien
Kamskjell med bacon

Kamskjell med bacon

Kamskjell er kjempegodt som forrett. Det salte baconet gir mer smak til kamskjellene og setter prikken over i-en
Kamskjell servert med kremet saus og asparges.

Kamskjell servert med kremet saus og asparges.

Kamskjell servert med kremet saus og asparges. Kamskjell er bare nydelig, og når man har tilbringt sommern på Hitra så blir det unektelig ofte en del av menyen
Kamskjell med safranvinaigrette

Kamskjell med safranvinaigrette

Kamskjell er en smart forrett da det ikke tar all verdens tid å tilberede. 4 kamskjell1 pk safran1 ss smør2 dl hvitvin1 dl hvitvinseddik1 dl ekstra virgin olivenoljePinjekjernerRuccolaSalt og pepper. Stek kamskjellene i smør på middels/høy varme i ca 1 1/2 minutt på hver side til de får en gylden skorpeLegg de over på et kjøkkenpapir og drypp umiddelbart på litt dressingArranger ruccola på en tallerken og plassere to kamskjell på toppenTilsett dressing og dryss over ristede pinjekjernerSalt og pepper. 4 kamskjell

Kamskjell lue / the scallop hat

Vesla med ny lue - kamskjell lue aka scallop hat i garnet Smart. Kamskjell lue / the scallop hat av Strikketanten på Ravelry
Kamskjell med avokado

Kamskjell med avokado

Sjømat passer godt med avokado, men i stedet for reker prøv med stekte kamskjell. Begynn med å rense kamskjellene