Server stekte kamskjell med saus over, og asparges og salat ved siden av. Fryste kamskjell legger du i en bolle, lar dem tine i kjøleskap og renne av seg på tørkepapir
Jeg oppbevarer de i fryseren og tar ut når jeg skal bruke de i salater eller supper. Kamskjell har en mild og fin smak som passer strålende sammen med en smakfull ertepesto og søtlig rødbethummus
babyleaf salat. Kamskjell er en familie i klassen muslinger, som hører til rekken bløtdyr. Dander på tallerkenen, eller i skjellene, og pynt med finhakkede sukkererter, litt babyleaf salatblader og strø rosepepper over
Denne kombinasjonen av fennikel og appelsin er virkelig en match made in heaven og har du ikke forsøkt en salat av tynt skåret fennikel og appelsin biter tidligere, så er tiden virkelig inne
ja da har jeg et godt tips til deg, bland kyllingkjøttdeig, eller kjøttdeig sammen med en pose dip ( holiday eller en anne du liker godt ) bland det godt sammen og stek på pannen, server i brød med salat
Denne marinaden skal brukes både til scampi og kamskjell. Jeg har brukt oppskriften på denne vanvittig gode thai sausen som basis til både salatdressing og marinering av kylling og laks
Til dette passer alt fra reker og kamskjell til laks og kveite og torsk og skrei og gud vet hva. I tillegg knekker du av bladene på salaten og legger det i isvann til det er klart for å brukes