Kamskjell rogn oppskrifter

KAMSKJELL SOM I ANTIBES

KAMSKJELL SOM I ANTIBES

Salte og pepre kamskjellene. Del kamskjellen i fire, og rognen i 2 eller tre. 2 kamskjell (til 2 personer)
Kamskjell og sommer!

Kamskjell og sommer!

Det er kun den hvite muskelen du skal spise, hvis du ikke tørr å prøve deg på rognen. Kamskjell og sommer
Asparges med kamskjell

Asparges med kamskjell

Rens kamskjellene, slik at du sitter igjen med bare rogn og muskel. Lag små snitt på den ene siden av kamskjellet
Squash, -hagens lille gresskar!

Squash, -hagens lille gresskar!

Her er kamskjell servert med en god saus på kraften av kamskjellene (frosne). melke, rogn og lever fra 2 makreller
Skjellsettende godt!

Skjellsettende godt!

Kamskjellene åpner du, fjerner alt untatt den hvite muskelen og rognen (corailen). Alle skjellene untatt kamskjellene er tilberedt i olivenolje
Skjellsettende godt!

Skjellsettende godt!

Kamskjellene åpner du, fjerner alt untatt den hvite muskelen og rognen (corailen). Alle skjellen untatt kamskjellene er tilberedt i olivenolje
Wontonsuppe

Wontonsuppe

Denne oppskriften på wontonsuppe er mer av en Thai-kinesisk wontonsuppe og med norsk kamskjell istedenfor scampireker, samt at det gir mer smak og er mer bærekraftig
Kamskjell, hjort og sjokolade med mye attåt

Kamskjell, hjort og sjokolade med mye attåt

Spar på muskelen og rognen. Kamskjell med vårløk og sylta ingefær. en rogn på toppen av blandingen. Vi benyttet frosne hele kamskjell til denne retten, de har mye mer smak enn de frosne kamskjellmuskelene
Kamskjell og Torsk

Kamskjell og Torsk

Kamskjellene renset vi og tok vare på rogn posen til neste rett. Kamskjellmuskelene pulserte da vi skar dem i tykke skiver og la på flatsiden av skjellet og grillet i ovnen med salt, pepper og god olivenolje
Scampi, kamskjell og asparges

Scampi, kamskjell og asparges

Åpne og ta ut kamskjellet og rognen (corailen). 4 scallops (kamskjell). Damp eller la scampien trekke i kokende, lettsaltet vann et par tre minutter
Skagenrøre med reker, blåskjell og rogn

Skagenrøre med reker, blåskjell og rogn

sjøkreps, steke kamskjell, hummer, hjerteskjell osv. Bedre «restemat» finnes ikke spør du meg Oppskrift300         g             Ferdig rensede reker (550 g ikke renset) 1             nett       blåskjell eller 1 boks ferdig rensede 1             stk          Vanlig løk2             stk          Charlottløk 2             ss            Rapsolje 4             ss            Crème fraiche eller rømme5             ss            Majones ½            stk          Saften av 1/2 sitron eller 1 lime 1             ts            Sweet Chilisaus2             dråper  Tabasco1             liten      Potte dill eller kruspersille3             ss           Rød eller sort rogn                                Salt og pepper  Husk og skyll blåskjellene godt før damping. Step 2Bland så inn juicen av ½ sitron, majones, creme fraise, sweet chilisaus, tabasco og rogn

Gjestebloggerne Tor og Liv: Kamskjell

Hvert skjell må åpnes og den hvite muskelen og den oransje rognen må skilles fra annen skjellinnmat. Ferske kamskjell, finnes det noe bedre sjømat
Sopp i seneste laget!

Sopp i seneste laget!

rognen fra kamskjellene. Ingrediensene til kantarell med kamskjell. En av våre favoritter er elg eller rensdyrhjerte putret i eplesider og servert med potepure, rognebærgele og steinsoppstuing