Alt fra pannekaker, til ristede kamskjell og hvitvinsdampede blåskjell. Sauser og omeletter er et must å kunne til fingerspissene, slik risotto og pasta er et must for en italiener
Her er kamskjell servert med en god saus på kraften av kamskjellene (frosne). Og i en risotto, som tilbehør til kjøtt, fisk eller pasta, og til alt av grillet mat
Torskefilet, kamskjell, salat, risotto, chorizo pølse, smør, parmesan, salt og pepper. og presentere den som «Sviddåtorsk med tomat, basilikkumrisotto, pannestekte kamskjell og chorizosalat
Skjær chorizoen i biter og vask og tørk kamskjellene. Jeg har aldri laget risotto før av den helt enkle grunn at det er mannen i huset som er spesialist på dette
Kamskjell med karri risotto til forrett. Til forretten trenger du 2 stk kamskjell pr person, 225 g risotto, en løk i skiver, 5 1/2 dl kyllingkraft, 2 ts smør, 2 ss olivenolje, sprøstekt bacon i biter. Brun løk i smør og olje i en gryte, rør risotto ris med tresleiv i ca 2 minutter, ha i ca 4 dl kyllingkraft og la koke inn, spe på med resterende underveis. Bland karrisaus med risotto…legg på tallerken, plasser 2 kamskjell, dryss over litt sprøstekt bacon, litt grønt på toppen som pynt…