Kamskjell risotto oppskrifter

Risotto

Risotto

Ingredienser man varierer med i dag er kamskjell, hummer, trøfler, kalvekjøtt, sopp, blekksprut asparges med mer
Stekte kamskjell med kremet pasta

Stekte kamskjell med kremet pasta

Gni kamskjellmusklene inn med salt og pepper. La kamskjellene trekke i pannen et par minutter før de anrettes over risonien
SAFRANRISOTTO MED KAMSKJELL

SAFRANRISOTTO MED KAMSKJELL

Risotto con capesante e zafferano. La risottoen bli nesten ferdig, og forvarm en grillpanne over sterk varme
Mine beste kokebøker

Mine beste kokebøker

Alt fra pannekaker, til ristede kamskjell og hvitvinsdampede blåskjell. Sauser og omeletter er et must å kunne til fingerspissene, slik risotto og pasta er et must for en italiener
Squash, -hagens lille gresskar!

Squash, -hagens lille gresskar!

Her er kamskjell servert med en god saus på kraften av kamskjellene (frosne). Og i en risotto, som tilbehør til kjøtt, fisk eller pasta, og til alt av grillet mat
Se torsken, se torsken….

Se torsken, se torsken….

Torskefilet, kamskjell, salat, risotto, chorizo pølse, smør, parmesan, salt og pepper. og presentere den som «Sviddåtorsk med tomat, basilikkumrisotto, pannestekte kamskjell og chorizosalat
Risotto classico med kamskjell og chorizo

Risotto classico med kamskjell og chorizo

Skjær chorizoen i biter og vask og tørk kamskjellene. Jeg har aldri laget risotto før av den helt enkle grunn at det er mannen i huset som er spesialist på dette
Når kveldsroen senker seg

Når kveldsroen senker seg

I går ble det risotto med stekte kamskjell. Og får du ikke tak i kamskjell er scampi et alternativ som passer fint med trøffeloljen
Fredagsmiddag inspirert av Solvold.

Fredagsmiddag inspirert av Solvold.

s kamskjell forrett var god, men kanskje litt for kraftige smaker til kamskjellene. Mitt valg av risotto som forrett var ikke riktig

Deilige menyer for de sultne..

Kamskjell m/ kantarell, chili og hvitløk. Risotto med hjerteskjell. Kamskjell med hvitløk, tomat og chili
Søndagswow med Hartvigsen

Søndagswow med Hartvigsen

Kamskjell med karri risotto til forrett. Til forretten trenger du 2 stk kamskjell pr person, 225 g risotto, en løk i skiver, 5 1/2 dl kyllingkraft, 2 ts smør, 2 ss olivenolje, sprøstekt bacon i biter. Brun løk i smør og olje i en gryte, rør risotto ris med tresleiv i ca 2 minutter, ha i ca 4 dl kyllingkraft og la koke inn, spe på med resterende underveis. Bland karrisaus med risotto…legg på tallerken, plasser 2 kamskjell, dryss over litt sprøstekt bacon, litt grønt på toppen som pynt…