La de avkjøles litt før du har de sammen med urter, parmesan og pinjekjerner. Kamskjell har en mild og fin smak som passer strålende sammen med en smakfull ertepesto og søtlig rødbethummus
Bland godt, og rør inn parmesan til osten smelter. Smaksett med sitronsaft. 16 kamskjell. 125 g nyrevet parmesan. Varm oljen med 2 ss av smøret i en kjele over middels varme til smøret er smeltet. Pensle kamskjellenemed olje, og stek dem i 3-4 minutter på hver side avhengig av tykkelsen. Legg 4 kamskjell og sitronbåter omkring den, dryss med sitronskall, og server retten med det samme. 16 kamskjell. 125 g nyrevet parmesan
Her er kamskjell servert med en god saus på kraften av kamskjellene (frosne). En enkel rett er som carpaccio, skåret i tynne skiver og servert med en vinaigrette og kanskje litt ostehøvlet parmesan over