Kamskjell med chorizo oppskrifter

Kamskjell med chorizo og ertepuré

Kamskjell med chorizo og ertepuré

Krydre kamskjellenemed olivenolje og pepper. Dette er en kjempeenkel forrett der du får en nøytral smak av kamskjellene, mens chorizoen gjør at du får mer smak
Kamskjell med blomkålpuré, chorizo & Melbu kaviar ✿

Kamskjell med blomkålpuré, chorizo & Melbu kaviar ✿

Ingredienser til Kamskjellmed blomkålpuré, chorizo & Melbu kaviar ✿. Melbu kaviar kan du bruke til pålegg, på smørbrød med egg, i kaviarsaus og den er så god så jeg brukte den i denne forretten med nydelige kamskjell i dag
Kamskjell med chorizo & pimiento ✿

Kamskjell med chorizo & pimiento ✿

Bland kamskjellenemedchorizo- og paprikablandingen. Krydre kamskjellmed salt og pepper og legg dem i en varm panne med litt olje
T-bone sous vide – en perfekt match

T-bone sous vide – en perfekt match

Det var disse sammen med noen flotte kamskjell og et godt stykke chorizo pølse fra Mallorca som spilte hovedrollene i dagens søndagsmeny
Paella

Paella

Ha i de tingene du liker best, vi pleier å ha i kylling, chorizo, kamskjell og reker men det er også vanlig med blåskjell, scampi, svinekjøtt +++
Se torsken, se torsken….

Se torsken, se torsken….

og presentere den som «Sviddåtorsk med tomat, basilikkumrisotto, pannestekte kamskjell og chorizosalat

Pilgrimsvandring fra Sarria til Santiago

Da vi kom frem inntok vi en god lunsj, knøt kamskjell på sekken og fylte ut pilgrimspass. Disse menyene er ganske store og mektige og består ofte av en typisk galisisk kraftsuppe med hvite bønner, chorizo og grønnkål
Risotto classico med kamskjell og chorizo

Risotto classico med kamskjell og chorizo

Tilsett deretter kamskjellene og stek sammen medchorizoen til de har fått en glassaktig kjerne. Skjær chorizoen i biter og vask og tørk kamskjellene
Forslag til meny 17. mai

Forslag til meny 17. mai

Kamskjellmedchorizo i parmesankurv. mai igjen rett rundt hjørnet, og nettet hagler med forslag til hva man skal servere på grunnlovsdagen

Nyttår 2010

Carpaccio av ferske kamskjellmed ertepuree, ørretrogn og vinagrette. Vannbakkels med ost- og pepperrotkrem