Legg kamskjellene i marinaden ca. De kan stekes eller brukes rå med marinade. Kamskjell er en familie i klassen muslinger, som hører til rekken bløtdyr
Skalldyrspydbesto i all enkelhet av rå scampi og råe kamskjell. Lammekotelettenefikk en enkelt marinade laget av et glass ramsløk i olje tilsatt saften av en halv sitron
Legg kamskjell og fiskeskiver litt her og der. Lag eddiklake «marinade». kamskjell. Gjør klar risen. Skjær sjømaten i tynne skiver, fisken skjæres litt på skrå og mot trevlene
Nepe og hvit jordbær marinert i aquavit Øland hvete brød og smør av kjernet creme fraiche Asparges bær og tang Og det er bare å slurpe ivei Kamskjellmarinade og de første skuddene for sesongen (ramsløk grillet f
Marinade. Kamskjell er en fantastisk forrett. Marinade. Det er selvfølgelig det aller beste å benytte ferske kamskjell, og lurer du på hvordan du renser hele kamskjell så kan du lære det her
Marinade. Så hvorfor ikke kamskjell og hjort, eller hva med «Seafodd and forest». Bland sammen marinaden og legg juliennegrønnsakene i den en times tid i kjøleskap
Et annet alternativ kan være å bruke kamskjell. Lag marinade med pesto, hvitløk, sitronsaft, olivenolje og hvitløk og putt bitene i en pose i kjøleskapet i en times tid