Kamskjell servert med kremetsaus og asparges. Denne sausen lærte jeg av Ola Sirius Skjåk-Bræk på Ansnes Brygger, og er uten tvil en av de beste oppskrifter på kamskjell jeg har testet
Fisken ble servert med blåskjell, kamskjell og flate squashstrimler. ), lammecarré med kremetsaus og provencalsk gnoccio, mazarin pyntet med provencalsk marsipankonfekt
(Skjellkraften kan det lages en utmerket saus av til en annen rett hvis du vil spare på denne) Varm oljen og stek kamskjellene raskt på hver side på middels temperatur
Kjør kamskjell med salt i kjøkkenmaskinen. Legg fisken over og den varme sausen rundt. til 4 personer 400 g kveite 4 tynne loffskiver farse 4 kamskjell 2 eggehviter 1 dl kremfløte 1/2 dl lettpisket krem kajennepepper hvit pepper salt Lag farsen først. saus 1 bunt gressløk 200 g smør 2 ss vann 1/2 ts kajennepepper Finkutt gressløken, del smøret opp i terninger og kjør begge deler sammen i kjøkkenmaskinen til en fin masse. Stryk kamskjellfarsen på kveiteskivene i 1/2 cm tykkelse. 4 kamskjell
s kamskjell forrett var god, men kanskje litt for kraftige smaker til kamskjellene. Risottoen ble servert med en kremet skalldyrkraft som var aldeles nydelig på smak