Kamskjell kremet saus oppskrifter

Kamskjell servert med kremet saus og asparges.

Kamskjell servert med kremet saus og asparges.

Kamskjell servert med kremetsaus og asparges. Denne sausen lærte jeg av Ola Sirius Skjåk-Bræk på Ansnes Brygger, og er uten tvil en av de beste oppskrifter på kamskjell jeg har testet
Kamskjell og sommer!

Kamskjell og sommer!

Server pannestekt kamskjell og kremetsaus med asparges sammen med en båt sitron, og du har et herremåltid

Ekte vare i Provence

Fisken ble servert med blåskjell, kamskjell og flate squashstrimler. ), lammecarré med kremetsaus og provencalsk gnoccio, mazarin pyntet med provencalsk marsipankonfekt
Deilige smaker når Smak møtes

Deilige smaker når Smak møtes

Kamskjellene ble servert med en kremet jordskokkpuré og overdrysset med vårløk og valnøtter. For kamskjell sto på menyen og vinen passet glimrende til
Kamskjell, hjort og sjokolade med mye attåt

Kamskjell, hjort og sjokolade med mye attåt

(Skjellkraften kan det lages en utmerket saus av til en annen rett hvis du vil spare på denne) Varm oljen og stek kamskjellene raskt på hver side på middels temperatur
Fondue ♫¸♥¸♫♪

Fondue ♫¸♥¸♫♪

Det blir brukt fiskefilet, skjært i biter, kamskjell, scampi, blåskjell. Server gjerne en god saus til, bearnaisesaus eller en kremetpeppersaus
Kveite med gressløkssmør

Kveite med gressløkssmør

Kjør kamskjell med salt i kjøkkenmaskinen. Legg fisken over og den varme sausen rundt. til 4 personer 400 g kveite 4 tynne loffskiver farse 4 kamskjell 2 eggehviter 1 dl kremfløte 1/2 dl lettpisket krem kajennepepper hvit pepper salt Lag farsen først. saus 1 bunt gressløk 200 g smør 2 ss vann 1/2 ts kajennepepper Finkutt gressløken, del smøret opp i terninger og kjør begge deler sammen i kjøkkenmaskinen til en fin masse. Stryk kamskjellfarsen på kveiteskivene i 1/2 cm tykkelse. 4 kamskjell
Fredagsmiddag inspirert av Solvold.

Fredagsmiddag inspirert av Solvold.

s kamskjell forrett var god, men kanskje litt for kraftige smaker til kamskjellene. Risottoen ble servert med en kremet skalldyrkraft som var aldeles nydelig på smak

Den gamle kokeboka

Legg på de steikte kamskjellene og hell over sausen. Anrett grønnsakene vaska varme kamskjell. Breiflabb med krabbe/chilisausca