Retten kan serveres som forrett eller som ett lett og enkelt måltid, til lunch eller middag. Lag først ponzusaus i god til før servering, da den skal serveres kald
Idag ble det servert blomkålsuppe med sprøstekt spekeskinke og kamskjell, men hva med å plukke ferske neslekskudd ( virkelig i sesong nå), og lage brenneslesuppe
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Butternut squash suppe med pannestekt kamskjell, lime zest og kokosflak. Forrett. Til suppen trenger du 750 g Butternut squash, 26 g sitrongress, 164 g usaltet smør, 40 g vann, 8 g salt og 4 g natron, 2 bokser kokosmelk, 1 lime, 40 g kaldt usaltet smør i terninger. Ha salt på den ene siden av kamskjellene og stek med smør i varm panne – ca 1 minutt på hver side avhengig av størrelsen på skjellene. 40 g kaldt usaltet smør i terninger
Min varme forrett med kamskjell, eplepuree og mye annet godt. Mamma med sin andre forrett som var varm lyp med blåskjell thai style som det sto på menyen