Kamskjell forrett kald oppskrifter

De nordligste vinrankene

De nordligste vinrankene

Jomfruhummer og kamskjell som forrett, og ærfugl i Danabluesaus til hovedrett. Her servert til jomfruhummer og kamskjell
Maraton gourmet til løperne

Maraton gourmet til løperne

Pannestekte kamskjell sørget for en ekstra dimensjon til denne suppen. Forrett. Sett kaldt til servering

3- retters meny til sommerselskap / 17.Mai

Idag ble det servert blomkålsuppe med sprøstekt spekeskinke og kamskjell, men hva med å plukke ferske neslekskudd ( virkelig i sesong nå), og lage brenneslesuppe
Butternut squash suppe og røkt svinekam sous vide med masser attåt:)

Butternut squash suppe og røkt svinekam sous vide med masser attåt:)

Butternut squash suppe med pannestekt kamskjell, lime zest og kokosflak. Forrett. Til suppen trenger du 750 g Butternut squash, 26 g sitrongress, 164 g usaltet smør, 40 g vann, 8 g salt og 4 g natron, 2 bokser kokosmelk, 1 lime, 40 g kaldt usaltet smør i terninger. Ha salt på den ene siden av kamskjellene og stek med smør i varm panne – ca 1 minutt på hver side avhengig av størrelsen på skjellene. 40 g kaldt usaltet smør i terninger

4 Retters middag

Min varme forrett med kamskjell, eplepuree og mye annet godt. Mamma med sin andre forrett som var varm lyp med blåskjell thai style som det sto på menyen
Kamskjell Tikka Masala ✿⊱╮✿⊱╮

Kamskjell Tikka Masala ✿⊱╮✿⊱╮

Til å varme dine kalde hender. Kamskjell. Tilsett de stekte kamskjellene. Da dette skal være rask og god hverdagsmat, brukte jeg frosne kamskjell
Kamskjell i parmesanskål

Kamskjell i parmesanskål

Kveldens forrett er kamskjell på en seng av feldsalat i selvlaget parmesanskål. Vask kamskjellene i kaldt vann og tørk de med kjøkkenpapir
Hvordan rense kamskjell

Hvordan rense kamskjell

Rens skjellet med kaldt vann dersom det er rester av innmat. En av havets beste og mest eksklusive råvarer er kamskjell
"Some like it rått."

"Some like it rått."

Eller tartar av laks og kamskjell, nydelige smaker og lekre farger. Passer både som forrett og selvstendig rett med salat og godt brød til

Lakseterrine med kamskjell

Start med hvitvinsgeléen til denne forretten. Bløt gelatin i kaldt vann. Vipp den kalde terrinen forsiktig ut av formen

Carpaccio Japanese flavours

indre og ytrefilet av okse, laks, tunfisk, blue marlin, hummer, kamskjell og sist men ikke minst gåselever