Den siste halvtimen snur jeg gjerne kalkunen og lar den få litt tid på ryggen. Det er løk, gulrot, selleri og hvitløk surret i smør sammen med innmaten fra kalkunen
SJEKK UT VÅRE ANDRE JULEOPPSKRIFTER. Legg de ferdige spydene forsiktig på en medium varm grill (Jeg sprayet grillristen med litt formfett først, slik at spydene skulle være lett å snu)
Salt og pepre den siden som er opp mot deg, og snu den for så å ha på salt og pepper på andre siden. Jeg hadde laget ribbe dagen før, og brukte denne sausen til kalkunen
Husk og ta kalkunen ut av fryseren to dager før den skal stekes og la den tine i kjøleskapet. Enkelt, godt og de fleste har gode minner fra familiemiddager med kalkun som hovedrett
fylle kalkunen med en eller annen form for stuffing, som de også kan. Kalkun. For oss andre, som foretrekker den grovere typen, så finnes det mange oppskrifter der ute
Når burgerne er litt over halvstekte snur du dem og steker dem på den andre siden. Kalkunkjøttet var veldig saftig og smakfullt, og dressingen og baconet var virkelig prikken over i-en
Jeg begynner med å legge kalkunen med ryggen opp, smører godt med den røren som jeg skriver om litt lenger nede på siden her, og lar den ligge slik til den er pent brun, da snur jeg kalkunen slik at den blir liggende slik som på bildet, og stekes ferdig slik